Utdanningstilbod våren 2025
Kvalitetsleiing og HMS i havbruksnæringa
Praktisk informasjon
Studiepoeng: 15
Startdato: Våren 2025
Studieomfang: Deltid
Varigheit: Eitt semester
Undervisningsstad: Hjelmeland
Studieavgift: Ingen kursavgift
Utdanninga passar for
Utdanninga passar for tilsette i havbruksnæringa, studentar som vil bygge vidare på emner med sikte på ein bachelorgrad og andre som vil ha meir kunnskap om havbruksnæringa.
Organisering
Undervisninga er samlingsbasert på Smaken av Ryfylke på Hjelmeland.
Samlingsdatoar
Samling 1: torsdag 23.- fredag 24. januar
Samling 2: tirsdag 18.-onsdag 19. februar
Samling 3: torsdag 20.- fredag 21. mars
Samling 4: torsdag 10.- fredag 11. april
Opptakskrav
Generell studiekompetanse eller realfagkompetanse.
Faginnhald
Kven står bak utdannignstilbodet?
Denne vidareutdanninga er eit samarbeidsprosjekt mellom Høgskulen på Vestlandet, Ryfylke IKS og aktørar frå næringa: Grieg Seafood ASA, Bremnes Seashore AS, Sterling White Halibut AS, Mowi, Tytlandsvik Aqua, Fister Smolt og Årdal Aqua.
Kontaktinformasjon
Einar Schibevaag
einar@ryfylkeiks.no
913 08 972