Utdanningstilbod i Ryfylke
Den blå åker – kompetanseløft for havbruksnæringa
Organisering
Kursserien består av frittståande kurs à 15 studiepoeng. Kvart kurs går på deltid over eit semester og gjennomførast samlingsbasert i kombinasjon med nettundervisning.
Denne vidareutdanninga er eit samarbeidsprosjekt mellom Høgskulen på Vestlandet, Ryfylke IKS, Grieg Seafood ASA, Bremnes Seashore AS, Sterling White Halibut AS, Mowi, Fister Smolt og Tytlandsvik Aqua. Prosjektet var i perioden 2021 – 2023 finansiert av Kompetanse Norge og er i perioden 2023 – 2027 finansiert av Ryfylkefondet og Ulla Førre fondet.
Kursserie
Hausten 2021: Havbruksøkonomi
Våren 2022: Organisering og leiing i havbruksnæringa
Hausten 2022: Bærekraftig havbruk for framtida
Våren 2023: Kvalitetsleiingog HMS i havbruksnæringa
Hausten 2023: Havbruksøkonomi
Hausten 2023: Miljøvitenskap i havbruksnæringa
Våren 2024: Organisering og leiing i havbruksnæringa
Våren 2024: Kommunikasjon i havbruksnæringa
Hausten 2024: Miljøvitskap i havbruksnæringa
Hausten 2024: Fiskens anatomi, fysiologi og velferd
Hausten 2024: Havbrukshistorie frå Noreg til verda
Våren 2025: Kvalitetsleiingog HMS i havbruksnæringa
Våren 2025: Bærekraftig havbruk for framtida
Kontaktinformasjon
Einar Schibevaag
einar@ryfylkeiks.no
913 08 972